Priser Rabatordning

Som ved andre investeringer vil man pr. automatik overveje hvad man på kort og lang sigt opnår.
Med fokus på optimal tandpleje af din hest, er der meget stor sandsynlighed for et overraskende positivt resultat i form af øget trivsel og velfærd for hesten samt ikke mindst hurtige og mærkbare forbedringer af det sportslige samarbejde mellem hest og rytter.

Forlods fastsættelse af prisen for en klinisk ydelse er i sagens natur vanskeligt.
Vi har alligevel valgt at skrive om priser, da det naturligt interesserer mange klienter, og man kan også have forkert indtryk af prisniveauet.

Prisen afhænger naturligvis alene af behandlingen, der igen bygger på resultatet af den kliniske undersøgelse. Derfor kan en dyrlæge ikke generelt ”køre med faste priser”, som ellers ville være det nemmeste.

En gennemsnitspatient

Det er vores erfaring, at en såkaldt ”gennemsnits patient”, der typisk skal have én beroligende indsprøjtning, en mundhuleundersøgelse m. journalisering, én tandraspning af alle 4 x 6 kindtænder, samt en reduktion af eventuelt skarpe hjørnetænder inklusive kørsel og moms, koster kr. 1400 – 1700,-.
Samles der flere heste kan der opnås en betydelig rabat, se under Rabatordning

Udvidet behov for behandling

Såfremt der skal fjernes ulvetænder og dermed lokalbedøves, hvis der skal reduceres krogdannelser fortil og/eller bagtil, korrigeres skæve bid, bruges supplerende beroligende medicin på grund af forøget behandlingstid eller temperament, påvirkes prisen.
Det er dog sjældent, at heste med sidstnævnte tilstande, ikke kan færdigbehandles i samme konsultation for ca. kr. 2500,-.

Heste med behov for meget omfattende tandbehandling/pleje vil typisk kun skulle ”den store tur” igennem første gang,- derefter er det regelmæssige behov, dels svingende fra individ til individ, dels gennemgående hørende til i den lave ende af de nævnte priser.

Røntgenoptagelser, brug af andre diagnostiske hjælpemidler samt ved behov for henvisning til et hestehospital (efter eget ønske), afregnes der direkte med den kollega der konsulteres.