Dyrlæge Jeanett Bruun

Jeg er uddannet dyrlæge fra den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, januar 1994. Min karriere har ført mig mange steder hen. Jeg har været ansat i blandet praksis, hvor jeg primært har arbejdet med smådyr, men også heste.
Jeg har undervist dyrlægestuderende på KVL bl.a. på Hospital for Store Husdyr, i fagområderne bedøvelse og kirurgiske teknikker samt gennemførelse af en grundig klinisk undersøgelse på alle dyrearter.
Jeg har også undervist på Hospital for Mindre Husdyrs ambulatoriske klinik.
Endvidere har jeg i årene 1999 - 2002 taget en forskeruddannelse (p.hd.) på KVL.

Den 1. februar 2006 besluttede jeg at indtræde i Hestetandpraksis, hvor vi udelukkende arbejder med hestens tandbehandling og tandpleje.
Ventetiden for vores klienter var efter vores mening blevet for lang i løbet af efteråret 2005. Derfor var min indtræden i Hestetandpraksis et helt naturligt valg.
Endvidere har jeg naturligvis fulgt udviklingen siden starten af Hestetandpraksis og deltaget i de spændende diskussioner om de tilfælde Henrik behandlede i praksis.

Jeg har siden læst den opdaterede litteratur indenfor hestens tandbehandling og tandkirurgi, kørt i "praktik" sammen med Henrik i 2 måneder, samt været på kursus i avanceret tandbehandling i Scotland.